Rondvaart in Friesland, het hele jaar door…

De Oorden Rondvaarten & Partycruises heeft sinds 1998 Salonboot Klifrak in haar bezit. Deze in 1926 bij Berlijn als stoomschip gebouwde Salonboot, verhuren wij voor familiedagen, bedrijfsuitje, reünies en om te trouwen in Friesland.

Daarnaast hebben wij op diverse dagen rondvaarten voor losse opstappers, en varen wij met losse gasten naar de wedstrijden van het bekende Skûtsjesilen.

Klik hier voor de  bedrijfsfilm van Salonboot Klifrak!

 Familiedag in Friesland…

Op onze website staan diverse leuke all inclusieve arrangementen voor een familiedag of reünie in Friesland. deze arrangementen zijn heel gemakkelijk in drie stappen geregeld.  Lees meer over familiedag in Friesland arrangementen

 Bedrijfsuitje in Friesland…

Leuke All inclusieve Eten-Drinken-Varen-Feest arrangementen met heerlijke hapjes, vrij drinken of een  barbecue tijdens de boottocht. Heel gemakkelijk in maar drie stappen geregeld! Lees meer over bedrijfsuitje in Friesland arrangementen.

 Trouwen in Friesland…

Salonboot Klifrak is HÉT huwelijksbootje in Friesland, en word dan ook regelmatig ingezet als trouwlocatie tussen programma, tussen de huwelijksceremonie en het grote feest of als varende feestlocatie. Lees meer over trouwen in Friesland

Veel tevreden en blije gasten…

Het geeft altijd een goed gevoel, als de gasten na de leuke dag, bij thuiskomst nog de moeite nemen, om een leuk bericht op de website achter te laten. Lees hier de ervaring van onze gasten!

Foto’s Salonboot Klifrak..

Op onze website staan veel mooie foto’s. Bent u benieuwd hoe Salonboot Klifrak er van binnen en buiten uit ziet? Bekijk de foto’s.

  Rondvaart in Friesland…

Op diverse dagen organiseren wij rondvaarten in Friesland voor losse opstappers. Lees meer over rondvaart in Friesland.

 Skûtsjesilen kijken…

Ieder jaar barst de strijd tussen de 14 skûtsjes van de S.K.S. om de titel weer los. Wij bieden u de kans om de wedstrijden van zeer dichtbij vanaf het water te bekijken. Lees meer over Skûtsjesilen kijken.

Van Stoom tot Diesel..

Salonboot Klifrak is in 1926 bij Berlijn als vrachtschip met een stoommachine gebouwd. In de afgelopen 90 jaar is het schip diverse keren van eigenaar veranderd, en heeft diverse verbouwingen ondergaan.

Het hele verhaal van Stoom tot Diesel, kunt u na lezen op http://deoorden.nl/geschiedenis/

 

Salonboot Klifrak..

Salonboot Klifrak is 31.50 meter lang en heeft twee sputpalen (die in de grond kunnen zakken) zodat wij al snel op diverse plaatsen aan kunnen meren.

Het schip is geschikt voor groepen van 20 t/m 80 personen, afhankelijk van uw wensen, is drempelloos en heeft ruime toiletten, en is dus geschikt voor minder valide gasten.

Salonboot Klifrak is warm ingericht met mooi hout, een eiken vloer en koperen tap, maar is geheel aangepast aan de wensen van deze tijd.

Zo is er airco, verwarming en een muziekcomputer aan boord met enkele duizenden nummers.

Aan boord kunnen diverse soorten catering geserveerd worden, van gebak en bittergarnituur tot koud en warm buffet, en kan er zelfs met alle weersomstandigheden, tijdens het varen gebarbecued worden.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u graag door naar de volgende link http://deoorden.nl/

Rondvaarten in Friesland.

Het hele jaar door is Salonboot Klifrak te huur voor familiedagen, bedrijfsuitjes, reünies of om te trouwen in Friesland.

Daarnaast hebben wij op diverse datums rondvaarten voor individuele opstappers, waarbij u zo kunt reserveren om alleen of met meerdere personen mee te varen.

Hieronder staan de voorlopig vastgesteld datums voor rondvaarten op losse inschrijving, regelmatig worden er hier data bijgevoegd.
De kosten zijn € 10.- p.p.

Vraag snel vrijblijvend meer info of reserveer>>

Reserveren voorkomt teleurstelling!
Buiten deze data is Salonboot Klifrak te huur voor Familiedagen, bedrijfsuitjes enz.

  • *April*

  • *Mei*
  • *Juni*


Vraag snel vrijblijvend meer info of reserveer
Voor meer informatie en reservering voor het skûtsjesilen KLIK HIER!

Ligplaats Salonboot Klifrak
Galamadammen 2
Koudum

Telefoon
06 – 55 11 21 84

E-mail
info@deoorden.nl

Website
www.deoorden.nl

Graag ontvang ik meer informatie!

    REDBAD