Rondvaart in Friesland, het hele jaar door…

De Oorden Rondvaarten & Partycruises heeft sinds 1998 Salonboot Klifrak in haar bezit. Deze in 1926 bij Berlijn als stoomschip gebouwde Salonboot, verhuren wij voor familiedagen, bedrijfsuitje, reünies en om te trouwen in Friesland.

Daarnaast hebben wij op diverse dagen rondvaarten voor losse opstappers, en varen wij met losse gasten naar de wedstrijden van het bekende Skûtsjesilen.

Klik hier voor de  bedrijfsfilm van Salonboot Klifrak!

 Familiedag in Friesland…

Op onze website staan diverse leuke all inclusieve arrangementen voor een familiedag of reünie in Friesland. deze arrangementen zijn heel gemakkelijk in drie stappen geregeld.  Lees meer over familiedag in Friesland arrangementen

 Bedrijfsuitje in Friesland…

Leuke All inclusieve Eten-Drinken-Varen-Feest arrangementen met heerlijke hapjes, vrij drinken of een  barbecue tijdens de boottocht. Heel gemakkelijk in maar drie stappen geregeld! Lees meer over bedrijfsuitje in Friesland arrangementen.

 Trouwen in Friesland…

Salonboot Klifrak is HÉT huwelijksbootje in Friesland, en word dan ook regelmatig ingezet als trouwlocatie tussen programma, tussen de huwelijksceremonie en het grote feest of als varende feestlocatie. Lees meer over trouwen in Friesland

Veel tevreden en blije gasten…

Het geeft altijd een goed gevoel, als de gasten na de leuke dag, bij thuiskomst nog de moeite nemen, om een leuk bericht op de website achter te laten. Lees hier de ervaring van onze gasten!

Foto’s Salonboot Klifrak..

Op onze website staan veel mooie foto’s. Bent u benieuwd hoe Salonboot Klifrak er van binnen en buiten uit ziet? Bekijk de foto’s.

  Rondvaart in Friesland…

Op diverse dagen organiseren wij rondvaarten in Friesland voor losse opstappers. Lees meer over rondvaart in Friesland.

 Skûtsjesilen kijken…

Ieder jaar barst de strijd tussen de 14 skûtsjes van de S.K.S. om de titel weer los. Wij bieden u de kans om de wedstrijden van zeer dichtbij vanaf het water te bekijken. Lees meer over Skûtsjesilen kijken.

Graag ontvang ik meer informatie!

    DELPHIN V
    Menu