SIMMERWILLE

Rondvaartbedrijf P. Brouwer

De ‘Simmerwille’ biedt u alle mogelijkheden voor vrijwel elke gelegenheid. Al varend brengt de ‘Simmerwille’ u langs de mooiste plekje van Friesland. Tijdens uw kopje koffie, drankje, lunch of Friese koffietafel kunt u genieten van de schitterende natuur, de weldadige rust of van een romantische zonsondergang.

ms Simmerwille, ideaal voor uw: familiedag bruiloft jubileum receptie bejaardendag personeelsfeest vergadering .
De ‘Simmerwille’ werd oorspronkelijk als plezierjacht gebouwd, en herinnert qua stijl en uiterlijk aan vervlogen tijden. Het interieur echter, is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd, comfortabel en van alle gemakken voorzien.
De Simmerwille biedt: sfeervolle salon gezellige bovensalon groot zonnedek moderne geluidsinstallatie verwarming goede toegankelijkheid voor mindervaliden voorts is de Simmerwille uitgerust met moderne toiletten, 220 Volt aansluiting en marifoon. De kombuis van de Simmerwille staat borg voor een uitstekende verzorging van de inwendige mens. Van originele Friese koffietafel tot koud buffet, wij verzorgen het tot in de puntjes. Voor een uitgebreid diner leggen wij graag aan bij het hotel of restaurant van uw keuze.

Vaarroutes en dagindeling
Naast dagtochten kunt u met de Simmerwille natuurlijk ook middag- of avondtochten maken. Vaarroute en dagindeling kunt u, in overleg met ons, zelf bepalen. Door de centrale ligging van Joure, midden in het Friese merengebied, zijn verschillende routes mogelijk. Zo varen wij regelmatig naar Grou en Eernewoude, door het unieke natuurreservaat Princenhof. Ook kunt u de route over de grote meren van de zuidwesthoek van Friesland kiezen en daarbij een bezoek brengen aan het pittoreske stadje Sloten. Dan is er ook nog een tocht naar Lemmer, waarbij twee schutsluizen gepasseerd worden. Hierbij is een klein deel van het IJsselmeer in de route opgenomen.

rondvaartboot joure
HARMONIE
REDBAD
Menu