FRIESLAND CHARTER

Friesland Charter

Wat te denken van een gezellige dag op het water? Een rondvaart op een traditioneel zeilschip onder het genot van een hapje of drankje. Terwijl u aan dek of beneden in het dagverblijf zit, trekt het mooie Friese landschap aan u voorbij. Bij goed weer worden de zeilen gehesen en een helpende hand is natuurlijk altijd welkom. De schepen van Friesland Charter zijn een belevenis op zich.

De mooie vergezichten; de vele boten; de prachtige dorpen en steden. Aan boord van een comfortabel zeilschip van Friesland Charter trekt het landschap aan u voorbij. U kijkt over de rietkragen en ziet de hazen en de vele vogels. Zelfs reeën laten zich af en toe zien. Onder zeil, of met de motor ……. U komt op de mooiste plekjes.

Klippers DE HOOP en Stella Frisia

De schepen zijn uitgerust met 1-, 2-, 3- en 4-persoonshutten, toiletten, douches en een ruime salon en daardoor uitermate geschikt voor meerdaagse tochten. Er is overnachtingcapaciteit voor maximaal 30 personen per schip. Kijk ook eens bij onze speciale weekendarrangementen met 1 of 2 overnachtingen, geschikt voor familie, vrienden en collega’s. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een dagtocht of een tocht van een paar uurtjes.

Vergeet de drukte en stap aan boord bij een van de schepen van Friesland Charter voor een rondvaart. Een familiebedrijf dat al 45 jaar garant staat voor al uw vaartochten..

U vindt ons ook op facebook: met actuele foto’s en berichten. Like onze pagina en blijf op de hoogte

.

FRIESLAND CHARTER

Friesland Charter

Klippers De Hoop en Stella Frisia

Klippers De Hoop en Stella FrisiaFriesland Charter beschikt over 2 vrijwel identieke klippers. Beide schepen zijn in grootte en inrichting vergelijkbaar. Klipper De Hoop is het schip waar de familie Koopmans in 1967 mee is begonnen en dat in 2008/2009 met 5 meter is verlengd. De klipper Stella Frisia is door de familie in 1997 naar eigen ontwerp van woonschip tot charterschip omgebouwd.

Salon met veel daglicht

Beide schepen beschikken over een ruim dagverblijf met grote ramen en veel daglicht. De hutten hebben allemaal stahoogte (minimaal 2 meter) en alle bedden zijn voorzien van een 15 cm dikke kwaliteitsmatras van 2 meter lengte.

Sanitair

Al het sanitair is vergelijkbaar met sanitair aan de wal. Dat betekent ruime toiletten en douches.

meer specifieke informatie vindt u op de pagina’s Klipper De Hoop en Stella Frisia.

Vaargebied

Friesland Charter is de enige bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het zeilen met grote klippers op de Friese meren en kanalen. Dankzij onze lange ervaring zijn wij in staat met deze schepen de mooiste plekjes op te zoeken en beschikken wij in de meeste havens over gereserveerde ligplaatsen. U kunt onze schepen in real time volgen via deze link.

Adres
De Slinke 19
9011 WV Jirnsum

Telefoon
0566 – 63 16 04

E-mail
info@frieslandcharter.nl

Website
www.frieslandcharter.nl

Graag ontvang ik meer informatie!

    TOERIST VI
    FRISIAN QUEEN