FRIESLAND CHARTER

Friesland Charter

Wat te denken van een gezellige dag op het water? Een rondvaart op een traditioneel zeilschip onder het genot van een hapje of drankje. Terwijl u aan dek of beneden in het dagverblijf zit, trekt het mooie Friese landschap aan u voorbij. Bij goed weer worden de zeilen gehesen en een helpende hand is natuurlijk altijd welkom. De schepen van Friesland Charter zijn een belevenis op zich.

De mooie vergezichten; de vele boten; de prachtige dorpen en steden. Aan boord van een comfortabel zeilschip van Friesland Charter trekt het landschap aan u voorbij. U kijkt over de rietkragen en ziet de hazen en de vele vogels. Zelfs reeën laten zich af en toe zien. Onder zeil, of met de motor ……. U komt op de mooiste plekjes.

Klippers DE HOOP en Stella Frisia

De schepen zijn uitgerust met 1-, 2-, 3- en 4-persoonshutten, toiletten, douches en een ruime salon en daardoor uitermate geschikt voor meerdaagse tochten. Er is overnachtingcapaciteit voor maximaal 30 personen per schip. Kijk ook eens bij onze speciale weekendarrangementen met 1 of 2 overnachtingen, geschikt voor familie, vrienden en collega’s. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een dagtocht of een tocht van een paar uurtjes.

Vergeet de drukte en stap aan boord bij een van de schepen van Friesland Charter voor een rondvaart. Een familiebedrijf dat al 45 jaar garant staat voor al uw vaartochten..

U vindt ons ook op facebook: met actuele foto’s en berichten. Like onze pagina en blijf op de hoogte

Graag ontvang ik meer informatie!

    TOERIST VI
    FRISIAN QUEEN
    Menu