RONDVAARDIJ PRINCENHOF

Rondvaardij Princenhof

Gelegen in het prachtige Nationaal Park ‘De Alde Feanen” in Earnewâld. Luxe partyschepen van 10 tot 300 personen. Hét juiste adres voor uw rondvaart, dagtocht, bedrijfsfeesten, teambuilding, presentaties, seminars, vergaderingen, reünies, familie-uitjes, bruiloften en partijen!Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit. Om een indruk te geven van onze mogelijkheden hebben wij een aantal arrangementen opgemaakt. Uiteraard helpen wij u graag als u een programma op maat wilt, vraag naar onze ideeën!

Eten en drinken

Dineren aan boord van een schip is altijd al een bijzonder gebeurtenis. Tijdens het eten, geniet u van een steeds veranderend uitzicht. Een koud/warm buffet, walking dinner, klassiek diner of toch culinair entertainment, Rondvaardij Princenhof maakt van uw evenement een verrassende happening!

Bekijk ook de website van Rondvaardij Pricenhof!

Schepen

De vloot van Rondvaardij Princenhof bestaat uit luxueuse partyschepen van Friesland

Het grootste schip van deze moderne en zeer goed onderhouden vloot is de Marprinses dit schip is tevens het grootste en modernste partyschip van Noord-Nederland en is voorzien van alle comfort en de nieuwste snufjes, zoals een hydraulische buffet/showlift en een GPS kaartsysteem zodat u in de salon precies kunt zien waar u vaart , muziekinstallatie met muziekcomputer, en alle denkbare audiovisuelemiddelen van deze tijd. Ook zijn al onze schepen centraal verwarmd en zodoende het gehele jaar door heel Nederland inzetbaar.

Ook kunt U onze schepen inrichten of decoreren naar Uw eigen smaak of thema, dit doen wij in samenwerking met Coconut Productions uit Leeuwarden

De meeste schepen zijn voorzien van zg. spudpalen die we in de grond kunnen laten zakken zodat aanlegsteigers niet altijd nodig zijn denkt U bijv. aan een bouwplaats of bedrijfsterrein of achter Uw eigen huis !

In de kolom links ziet U al onze schepen variërend van 300 tot 3 personen ,dus voor elk gezelschap het juiste schip !

Onze schepen voldoen aan de laatste eisen van de Nederlandse Scheepvaartinspectie en het milieu . Zo wordt bijvoorbeeld het milieu op geen enkele manier belast omdat al het afvalwater aan boord in vuilwatertanks komt en op de steigers van Rondvaardij Princenhof via milieustations naar het riool gepompt wordt.

KLIK HIER om de diverse schepen te bekijken!

 

Adres

De Stripe 2

9264 TJ  EARNEWALD

Telefoon
0511 – 53 93 34

E-mail
info@rondvaardij-princenhof.nl

Website
www.rondvaardij-princenhof.nl

Graag ontvang ik meer informatie!

    TOERIST VI