Algemeen

Lauwersoog Water Events

Ontdek het Lauwersland vanaf het water met de ms Silverwind! Nationaalpark Lauwersmeer, werelderfgoed de Waddenzee en de prachtige binnenwateren van Groningen en Friesland; het vaargebied van de ms Silverwind. Wij varen diverse unieke tochten, waarbij u individueel kunt opstappen. Zo kunt u bijvoorbeeld mee met onze zeehondentocht, rondvaart met wadlopen of kiezen voor een rondvaart over het Lauwersmeer.

Naast de dagtochten is het mogelijk uw feest of zakelijke bijeenkomst aan boord te houden en genieten van het uitzicht tijdens het varen; dé basis van een geslaagde dag. Tijdens deze vaartochten kunnen wij u diverse catering mogelijkheden aanbieden; van een eenvoudige borrel op het zonnedek tot een uitgebreid buffet in één van de salons. Tevens is het mogelijk om uw vaartocht of feest af te sluiten in ons restaurant ‘Het Booze wijf’ te Lauwersoog.

Scheepsinfo

.

De benedensalon
De lage, grote ramen zorgen voor veel daglicht en bieden u een schitterend uitzicht vlak boven de waterspiegel. U vindt hier de sfeer en kwaliteit die uw bijeenkomst verdient.

De bovensalon
In de bovensalon zit u hoog boven water en heeft u een prachtig uitzicht over het vaargebied. Zo hoeft u niets te missen van de unieke natuur.

Het bovendek
Aansluitend aan de bovensalon vindt u een riant bovendek. Een fijne plek om de zilte zeelucht op te snuiven, uit te waaien of de zon op het gezicht te voelen.

Door de geringe diepgang van 90 cm komen wij op nagenoeg alle plekken op het Wad en het Lauwersmeer. U kunt op de ms Silverwind niet alleen terecht voor een rondvaart, maar het is ook een perfecte locatie voor uw bijeenkomst. Aan boord verzorgen we catering naar wens. Het schip is uitgerust met audio visuele middelen.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden voor groepsarrangementen op het water.

Scheepsdetails:
• Lengte: 27 meter
• Breedte: 6.5 meter
• Diepgang: 0.9 meter
• Max. personen: 166 pax
• Kruissnelheid: 6 knopen of 11 km/u
• Vermogen: 285 pk Cummins

Adres

Adres
Strandweg 5
9976 VS Lauwersoog

Telefoon
0519 – 34 91 33

E-mail
info@lauwersoog.nl

Website
www.beleefwadenwater.nl

Graag ontvang ik meer informatie!

RONDVAARDIJ PRINCENHOF
Rondvaartboot Friesland Toerist 6
TOERIST VI
Menu